aplicatii gratuite heart-300Această listă este pur subiectivă, pe de o parte. Pe de altă parte, eu chiar cred că acestea sunt cele mai bune aplicații de business gratuit pentru ca dupa ce m-am uitat la alte liste toți vin cu aplicatii uzuale, cum ar fi Evernote, Dropbox sau Skype. Destul de foarte suspect, NU? Deci, iata aici este versiunea mea.

  1. Bitrix24

aplicatii gratuite bp_phone_smDeclar Bitrix24 ca cea mai buna aplicatie gratuita de afaceri, despre care probabil că nu știati nimic. De fapt, Bitrix24 este un set de peste 35 de instrumente de afaceri in interiorul aceleaiasi platforme – CRM, management de proiect, management angajati, call center, birou virtual, cloud call center, management de documente, facturare, email marketing si inca multe altele. Sunt trei lucruri pe care Bitrix24 le face exceptional de bine. Mai intai este CRM si managementul clientilor. In al doilea rand, managementul colaborarii, planificarii si al proiectelor. In al treilea rand, sistemul de informatii despre resursele umane. O analiza a numit Bitrix24 ca ‘platforma de management al afacerilor’ si cred ca este cea mai buna descriere pentru ea. Sau puteti sa va ganditi la Bitrix24 ca la Salesforce+Skype+Dropbox+Basecamp impreuna. Si e total gratuita pentru 12 utilizatori. Este disponibila si pentru iOS, Android, Web, Unix, Linux, Windows si MacOS.

  1. Qwirl

aplicatii gratuite KAyg1OZsQwirl este putin mai dificil de explicat, daca nu ati incercat-o pana acum. În esență, transforma orice document de afaceri într-o pagină web interactiva. Ganditi-va la Qwirl ca la un software gratuit de cotatie si ofertare. Sau ca la o modalitate de a crea prezentari frumoase pentru clientii dvs. Sau rapoarte pentru investitori. Acestea toate-s Qwirl. Fondat de fosti angajati la Google, acest serviciu are toate sansele sa devina urmatorul Prezi.

  1. Wave Accounting

aplicatii gratuite WaveAs vrea ca fiecare serviciu web sa aiba o pagina de preturi ca WaveApps. Acest serviciu este complet si in totalitate gratuit (si este o foarte puternica platforma de contabilitate). Este mai ales grozava la scanarea încasărilor, care se face prin simpla utilizare a camerei foto de telefon mobil odată ce ați instala aplicația numita Receipts by Wave. Spre deosebire de Expensify care se ocupă numai de cheltuieli, asa cum sugerează și numele, Wave Accounting poate fi folosita ca o soluție de salarizare și de facturare.

  1. Bizagi

aplicatii gratuite modeler_download_logoBizagi este o aplicatie gratuita de modelare a proceselor de afaceri ce este folosita de peste 500000 de utilizatori din toata lumea. Se bazeaza 100% pe notatiile BPMN, care este standardul de facto pentru automatizarea proceselor de afaceri din zilele noastre. Este evident ca nu foarte multe afaceri mici se gandesc in termeni de procese, standarde si proceduri dar daca sunteti pregatiti sa cresteti sanatosi, cu siguranta merita sa încercati Bizagi.

  1. Schedulehead

aplicatii gratuite scheduleheadSchedulehead este un serviciu de employee scheduling. Atata timp cat aveti pana-n 10 angajati si 1 administrator, este complet gratuit. Acest serviciu gratuit include o baza de cunostinte si notificari prin email. Dacă folosiți afacerea cu tablete și smartphone-uri, ShiftCalendar poate fi o alegere mai bună, dar pentru forța de muncă non-mobila cred ca Schedulehead funcționează mai bine. De asemenea, poate doriți să luați în considerare trecerea la planurile plătite dacă doriți ca angajații dumneavoastră sa primeasca mesaje text cu programul lor actualizat.

 

sursa si PickyDomains.com

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.