Antreprenorii și oamenii din vânzări caută mereu noi surse de inspirație. Inspirația este cea care ne ajută să mergem mai departe, să evoluăm și să descoperim noi perspective în câmpul muncii.

un milion de dolari

Asta crede și Joe Ades care, în 2008, a uluit întreaga lume cu povestea lui de viață. Ades a ajuns milionar în dolari după ce o viață întreagă a vândut pe stradă aparate de curățat cartofi/morcovi, la cinci dolari bucata. Ceea ce îl făcea diferit de ceilați vânzători stradali este faptul că Ades ieșea pe străzi doar în costum și cravată, inspirând profesionalism clienților lui, scrie entrepreneur.com.

Joe Ades a fost inspirat de activitatea vânzătorilor stradali și a decis să iasă și el, pe străzile din New York, să-și încerce norocul. Și a reușit.

Joe Ades a murit în 2009 lăsând în urmă o avere de cel puțin un milion de dolari, după 60 de ani de activitate.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile mai mari de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.