Antreprenorii și oamenii din vânzări caută mereu noi surse de inspirație. Inspirația este cea care ne ajută să mergem mai departe, să evoluăm și să descoperim noi perspective în câmpul muncii.

un milion de dolari

Asta crede și Joe Ades care, în 2008, a uluit întreaga lume cu povestea lui de viață. Ades a ajuns milionar în dolari după ce o viață întreagă a vândut pe stradă aparate de curățat cartofi/morcovi, la cinci dolari bucata. Ceea ce îl făcea diferit de ceilați vânzători stradali este faptul că Ades ieșea pe străzi doar în costum și cravată, inspirând profesionalism clienților lui, scrie entrepreneur.com.

Joe Ades a fost inspirat de activitatea vânzătorilor stradali și a decis să iasă și el, pe străzile din New York, să-și încerce norocul. Și a reușit.

Joe Ades a murit în 2009 lăsând în urmă o avere de cel puțin un milion de dolari, după 60 de ani de activitate.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile mai mari de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.