Unii oameni sunt foarte placuti. Alti oameni, din nefericire, nu sunt – si aici poti sa fii si tu inclus. Poate asta sa-ti afecteze sansele de succes? Probabil ca da. Cercetarile arata ca “angajatii populari erau vazuti ca fiind demni de incredere, motivati, seriosi, decisivi si harnici si colegii lor mai putin placuti au fost perceputi ca fiind aroganti, convingatori si manipulativi.”

relații, nu te plac

Daca oricare dintre urmatoarele se aplica si in cazul tau, ia decizia de a face unele modificari, numai in cazul in care crezi ca te vor face mai fericit.

Acestea sunt cele OPT motive pentru care unii oameni nu te plac (Si ce poti sa faci in acest caz):

1. Controlezi

Da, tu esti seful. Da, tu esti titanul industriei. Da, tu esti coada mica care a fost un caine imens.

Cu toate acestea, singurul lucru pe care-l poti controla esti tu insuti. Daca descoperi ca iti este greu sa controlezi celelalte persoane, ai decis ca obiectivele tale, visurile tale si chiar opiniile tale sunt mai importante decat ale lor.

In plus, controlul este pe termen scurt in cel mai bun caz, deoarece adesea necesita forta, frica sau autoritate sau o anumita forma de presiune – nici unul dintre acestea nu te fac sa te simti bine despre tine.

Gaseste oameni care vor sa mearga acolo unde te duci. Ei vor fi mult mai harnici, se vor distra mai mult si vor crea relatii de afaceri si personale mai bune.

2. Invinovatesti

Oamenii fac greseli. Angajatii nu va satisfac asteptarile. Furnizorii nu liveaza la timp. Asa ca-i invinovatesti pentru problemele tale. Dar si tu esti de vina. Poate ca nu ai oferit prea mult sprijin sau poate ai cerut prea mult, prea curand.

Asumarea responsabilitatii atunci cand lucrurile nu merg bine in loc sa-i invinovatesti pe ceilalti nu este masochins; iti ofera putere, pentru ca te concentrezi sa faci lucrurile mai bine sau mai inteligent data viitoare. Si cand ajungi sa fii mai bun sau mai inteligent, te simti mai fericit.

5. Te plangi

Cuvintele tale au putere, mai ales asupra ta. Plansul in legatura cu propriile probleme te va face sa te simti mai rau, nu mai bine. Daca ceva nu este bine, nu-ti pierde timpul plangandu-te. Pune acest efort in incercarea de a imbunatati situatia. Doar daca nu vrei sa te plangi pentru totdeauna legat de asta, in cele din urma va trebui sa faci ceva. De ce sa mai pierzi timpul? Poti incepe chiar de acum.

Nu discuta despre ce nu este in regula. Discuta despre modul in care vei imbunatati lucrurile, chiar daca conversatia este numai cu tine insuti. Si incearca sa faci acelasi lucru si cu prietenii sau cu colegii. Incearca sa nu fii numai umarul pe care plang.

Prietenii nu-i lasa pe ceilalti prieteni sa se planga. Prietenii ii ajuta pe ceilalti sa-si faca viata mai buna.

6. Critici

Da, esti mai educat. Da, esti mai experimentat. Da, ai avut mai multe experiente si ai ucis mai multi dragoni. Asta nu te face mai inteligent, mai bun sau mai intelept. Asta te face unic, fara egal, dar in cele din urma, ramai tot tu. La fel ca toti ceilalti, inclusiv angajatii tai.

Toata lumea este diferita: nici mai buna, nici mai rea, doar diferita. Apreciaza diferentele in locul deficientelor si vei vedea oamenii – si pe tine insuti – intr-o lumina mai buna.

7. Predici

Critica are un frate. Numele lui este predica. Impartasesc acelasi tata: judecata. Cu cat cresti mai mult, cu atat mai multe realizezi si cu atat mai mult este probabil sa crezi ca stii totul si ca esti indreptatit/a sa le spui oamenilor tot ceea ce cunosti.

8. Te temi

Cu totii ne temem de ce s-ar putea sau nu s-ar putea intampla, de ceea ce nu putem schimba sau de ceea ce nu vom putea face sau cum ne vor percepe ceilalti.

De aceea, este mai usor sa eziti, sa astepti momentul potrivit, sa decizi ca trebuie sa gandesti putin mai mult sau sa faci mai multe cercetari sau sa explorezi mai multe alternative.

Intre timp, zile, saptamani, luni si chiar ani trec pe langa noi. La fel ca si visele noastre.

Nu lasa visele sa te tina pe loc. Indiferent ce ai planificat, tot ceea ce ai visat, tot ce ti-ai imaginat, incearca sa realizezi chiar de astazi.

Daca vrei sa incepi o afacere, fa primul pas. Daca doresti sa-ti schimbi cariera, fa primul pas. Daca doresti sa oferi produse sau noi servicii, fa primul pas. Pune-ti temerile deoparte si incearca sa faci ceva. Fa ceva. Orice. Altfel, astazi dispare. De indata ce vine ziua de maine, astazi se pierde pentru totdeauna.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.