Săptămâna infernală sau cum îți schimbi viața în doar 7 zile!

Noul val în materie de surse de inspirație ce promit să vă schimbe viața în doar 100 de zile i-au amploare în întreaga lume. Dar oare e posibil să faceți marea schimbare în doar 7 zile?

„DA” – este răspunsul afirmativ al psihologului norvegian Erik Larssen. Poveste lui Erik începe odată cu înrolarea în echipa forțelor speciale norvegiene în perioada când a făcut armata. În cadrul antrenamentelor din armată exista un exercițiu mai complicat și dur în același timp, care se intitula „săptămâna infernală”. În aceste 7 zile soldații erau supuși unui număr cât mai mare de încercări și teste de rezistență, forță și îndemânare. Acest exercițiu punea în evidență potențialul fiecăruia și posibilitățile de însușire într-o perioadă minimă.

După 8 ani de muncă în cadrul Forțelor Speciale ale Norvegiei, în acest timp participând la conflictele de război în regiunea Balcanică și în Afganistan, Erik a devenit antrenor-psiholog pentru sportivi. Sub supravegherea sa mulți sportivi au devenit premianți ai jocurilor Olimpice. Mai târziu Erik a elaborat metoda ,,Săptămâna infernală” ]n varianta civilă. Și în baza acestei metode a scris și o carte intitulată ,,La limită”.

Foarte mulți oameni își doresc o schimbare în viață, doar că nu reușesc. Ei participă la diverse seminare, training-uri, încercând să înțeleagă ce ar trebuie să facă să obțină și să realizeze acea schimbare la care tinde atât de mult. Doar că, mai întâi de toate, pentru a se produce această schimbare e nevoie de un impuls. Iar ,,Săptămâna infernală” este exact acel impuls care vă va împinge spre modificări. Ea vă va scoate din zona de confort, vă va modifica rutina, vă va învinge temerile, și cel mai important veți putea să analizați corect toate schimbările produse.

Pentru acest experiment de 7 zile e necesar o pregătire morală, pentru că va epuiza la maxim. Așadar, regulile generale ale săptămânii infernale sunt:

1. Săptămâna infernală începe luni dimineața la ora 5.00 și se termină duminica la ora 22.00. Respectiv, în fiecare zi vă treziți la ora 5 dimineața și vă culcați nu mai târziu de ora 22.00.

2. În fiecare zi vă alimentați corect.

3. Faceți sport zilnic, preferabil în prima parte a zilei.

4. Renunțăm la orice rețea de socializare în timpul muncii. Fără apeluri sau mesaje în timpul de lucru.

5. Este interzis să comunicați cu colegii despre fleacuri.

6. E interzis să comunicați cu oamenii lamentabili, care se plâng mereu sau bârfesc.

7. Fără televizor.

8. Și cel mai important, să urmați strict aceste reguli, fără nicio abatere.

În această săptămâna o să exploatați la maxim potențialul de care dispuneți, iar acest lucru e posibil doar înlăturând factorii neimportanți. O să vedeți cum vă simțiți dacă veți mânca corect zilnic și veți face sport. Veți conștientiza de ce sunteți în stare atunci când veți ieși din zona de confort și veți înceta să mai bârfiți.

După această „săptămână infernală” o să priviți, simțiți și trăiți diferit.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile mai mari de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.