Săptămâna infernală sau cum îți schimbi viața în doar 7 zile!

Noul val în materie de surse de inspirație ce promit să vă schimbe viața în doar 100 de zile i-au amploare în întreaga lume. Dar oare e posibil să faceți marea schimbare în doar 7 zile?

„DA” – este răspunsul afirmativ al psihologului norvegian Erik Larssen. Poveste lui Erik începe odată cu înrolarea în echipa forțelor speciale norvegiene în perioada când a făcut armata. În cadrul antrenamentelor din armată exista un exercițiu mai complicat și dur în același timp, care se intitula „săptămâna infernală”. În aceste 7 zile soldații erau supuși unui număr cât mai mare de încercări și teste de rezistență, forță și îndemânare. Acest exercițiu punea în evidență potențialul fiecăruia și posibilitățile de însușire într-o perioadă minimă.

După 8 ani de muncă în cadrul Forțelor Speciale ale Norvegiei, în acest timp participând la conflictele de război în regiunea Balcanică și în Afganistan, Erik a devenit antrenor-psiholog pentru sportivi. Sub supravegherea sa mulți sportivi au devenit premianți ai jocurilor Olimpice. Mai târziu Erik a elaborat metoda ,,Săptămâna infernală” ]n varianta civilă. Și în baza acestei metode a scris și o carte intitulată ,,La limită”.

Foarte mulți oameni își doresc o schimbare în viață, doar că nu reușesc. Ei participă la diverse seminare, training-uri, încercând să înțeleagă ce ar trebuie să facă să obțină și să realizeze acea schimbare la care tinde atât de mult. Doar că, mai întâi de toate, pentru a se produce această schimbare e nevoie de un impuls. Iar ,,Săptămâna infernală” este exact acel impuls care vă va împinge spre modificări. Ea vă va scoate din zona de confort, vă va modifica rutina, vă va învinge temerile, și cel mai important veți putea să analizați corect toate schimbările produse.

Pentru acest experiment de 7 zile e necesar o pregătire morală, pentru că va epuiza la maxim. Așadar, regulile generale ale săptămânii infernale sunt:

1. Săptămâna infernală începe luni dimineața la ora 5.00 și se termină duminica la ora 22.00. Respectiv, în fiecare zi vă treziți la ora 5 dimineața și vă culcați nu mai târziu de ora 22.00.

2. În fiecare zi vă alimentați corect.

3. Faceți sport zilnic, preferabil în prima parte a zilei.

4. Renunțăm la orice rețea de socializare în timpul muncii. Fără apeluri sau mesaje în timpul de lucru.

5. Este interzis să comunicați cu colegii despre fleacuri.

6. E interzis să comunicați cu oamenii lamentabili, care se plâng mereu sau bârfesc.

7. Fără televizor.

8. Și cel mai important, să urmați strict aceste reguli, fără nicio abatere.

În această săptămâna o să exploatați la maxim potențialul de care dispuneți, iar acest lucru e posibil doar înlăturând factorii neimportanți. O să vedeți cum vă simțiți dacă veți mânca corect zilnic și veți face sport. Veți conștientiza de ce sunteți în stare atunci când veți ieși din zona de confort și veți înceta să mai bârfiți.

După această „săptămână infernală” o să priviți, simțiți și trăiți diferit.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.