arta_razboiului2

Generalul chinez Sun Ţî este considerat unul din cei mai mare strategi si tacticieni din toate vremurile. El a scris o carte numită Arta Razboiului (obligatoriu de citit) din care am extras cateva invataturi utile zilelor noastre referitoare la leadership, politica si afaceri.

Sun Ţî a scos in evidenta importanta pozitionarii in strategia militara. Sfatul său poate fi aplicat la fondatorii unor noi proiecte, care sunt în mod constant confruntati cu presiunea de a conduce o companie și de a lua decizii dificile. Aveti aici 10 sfaturi ale lui Sun Tzu pentru lideri pentru a le aplica in strategia lor din 2015:

1. “Un lider conduce prin exemplu nu prin forta.”

2. “Strategia fara tactici este cea mai inceata cale catre victorie. Tacticile fara strategie sunt ca zgomotul dinaintea înfrângerii.”

3. “Generalul care avansează fără a râvni faima si se retrage fără să se teamă de rușine, al cărui unic gând este de a-si proteja țara și de a face un bun serviciu pentru suveranul lui, este bijuteria împărăției din care face parte.”

4. “Managementul multora este același ca managementul puțini. Este o chestiune de organizare.”

5. “Rapid ca vântul. Liniștit ca pădurea. Cuceritor ca focul. Echilibrat ca muntele.”

6. “Când este capabil să atace, trebuie să pară incapabil; atunci când se utilizează forțele, trebuie să pară inactiv; atunci când suntem aproape, trebuie să facem inamicul sa creada că suntem departe; când suntem departe, trebuie să-l facem să credem că suntem aproape de el.”

7. “Un comandant abil caută sa obtina victoria profitand de oportunitati și nu o cere de subordonații săi.”

8. “Chiar și cea mai bună sabie aruncată în apă sărată, în cele din urmă, va rugini.”

9. “Cea mai mare victorie este cea care nu necesită luptă.”

10. “Nici o țară nu beneficiază de un război prelungit.”

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.