arta_razboiului2

Generalul chinez Sun Ţî este considerat unul din cei mai mare strategi si tacticieni din toate vremurile. El a scris o carte numită Arta Razboiului (obligatoriu de citit) din care am extras cateva invataturi utile zilelor noastre referitoare la leadership, politica si afaceri.

Sun Ţî a scos in evidenta importanta pozitionarii in strategia militara. Sfatul său poate fi aplicat la fondatorii unor noi proiecte, care sunt în mod constant confruntati cu presiunea de a conduce o companie și de a lua decizii dificile. Aveti aici 10 sfaturi ale lui Sun Tzu pentru lideri pentru a le aplica in strategia lor din 2015:

1. “Un lider conduce prin exemplu nu prin forta.”

2. “Strategia fara tactici este cea mai inceata cale catre victorie. Tacticile fara strategie sunt ca zgomotul dinaintea înfrângerii.”

3. “Generalul care avansează fără a râvni faima si se retrage fără să se teamă de rușine, al cărui unic gând este de a-si proteja țara și de a face un bun serviciu pentru suveranul lui, este bijuteria împărăției din care face parte.”

4. “Managementul multora este același ca managementul puțini. Este o chestiune de organizare.”

5. “Rapid ca vântul. Liniștit ca pădurea. Cuceritor ca focul. Echilibrat ca muntele.”

6. “Când este capabil să atace, trebuie să pară incapabil; atunci când se utilizează forțele, trebuie să pară inactiv; atunci când suntem aproape, trebuie să facem inamicul sa creada că suntem departe; când suntem departe, trebuie să-l facem să credem că suntem aproape de el.”

7. “Un comandant abil caută sa obtina victoria profitand de oportunitati și nu o cere de subordonații săi.”

8. “Chiar și cea mai bună sabie aruncată în apă sărată, în cele din urmă, va rugini.”

9. “Cea mai mare victorie este cea care nu necesită luptă.”

10. “Nici o țară nu beneficiază de un război prelungit.”

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile mai mari de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.